Vi er leveringsdygtige i alle typer døre og vinduer, træ, træ/aluminium og plast mv.

Vi forhandler udelukkende dansk producerede døre og vinduer , vi er leveringsdygtige i lige netop det kunden ønsker.

For nye døre og vinduer som vi kan anbefale i træ og træ/alu hent inspiration her : Outrup Inspiration

Ved enhver forespørgelse er i velkommen til at ringe på 51 32 89 90.

Få mere inspiration på: Outrup Vinduer

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

Hos Kirkeby Tømrer er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.
 
Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer også falde inden for de nye krav til energi besparelser. Der er masser af penge at spare at hente på energi besparelser ved udskiftning af både døre og vinduer.
 
Vores døre og vinduer er af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet af monteringen / renoveringen.
 
Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Kirkeby Tømrer den rette tømrer til opgaven.
 
Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning af færdigmalede produkter fra eget værksted. (/fra nogle af Danmarks førende fabrikanter)
 
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.