Går du og overvejer at bygge et nyt hus?
Kirkeby tømrer Vester Skerninge har stor erfaring med byggeri af energihuse / parcelhuse med individuelle løsninger som passer lige til dit behov. Vi har forskellige modeller af energihuse, men vi tilpasser dem gerne så energihuset opfylder lige netop dine ønsker.

Der er mange nødvendige valg at træffe inden man påbegynder et byggeri af et energihus. Vi giver gerne gode råd og vejledning i den indledende fase, så du kender alle dine muligheder inden den endelige beslutning om et nyt energihus træffes.
Vi kan hjælpe dig igennem hele byggesagen fra idéplan til nøglefærdigt nybyggeri. Vi kan også stå for del-entrepriser med eller uden sagsstyring af hele eller dele af dit bygge projekt.

Ønsker du et arkitekttegnet hus, der er helt i din egen ånd, eller skal det være et energihus med dit eget personlige præg. Vi kan hjælpe dig med begge dele. Vi har et bredt udvalg af energihuse og arkitekttegnede huse, der passer til alle størrelser familier og de forskellige familiers behov. Et energihus kan sagtens gøres personligt, ud fra de valg du tilvælger. Træ eller gipslofter? Klinker eller trægulve? Osv.

Kirkeby tømrer Vester Skerninge er din leverandør når der står nyt energihus på din ønskeseddel. Med mere end 10 års vellykkede byggeprojekter, tilbyder vi en kvalitetsbevidst kombination af viden, ekspertise og gode håndværkstraditioner.
Vi har bygget tidløse energihuse i en lækker kvalitet siden 2004.

Kirkeby tømrer Vester Skerninge er et fleksibelt firma og det har stor betydning for os at vi opfylder vores kunders forventninger til deres nye energihus.


Kirkeby tømrer Vester Skerninge tilbyder nybyggeri, energihuse og arkitekttegnede huse i Odense og resten af fyn.